Vaak niet zo vanzelfsprekend, maar  wel heel erg belangrijk is de verzorging van je voeten. Onze voeten hebben letterlijk veel te verdragen. Niet voor niets is juist de voet vaak als eerste vermoeid.

De pedicure weet problemen als eelt, likdoorns, ingegroeide nagels en kloven te behandelen of tegen te gaan. Dit wordt hygiënisch en met speciale apparatuur gedaan. Maar ook als je geen directe klachten hebt is een regelmatige pedicurebehandeling geen overbodige luxe en kan het moeilijkheden helpen voorkomen.
Prijzen vanaf 34 Euro.

Pedicure/voetbehandeling:
Bij een  afspraak bekijk ik je voeten en vraag wat je eventuele klachten zijn. Je voeten worden gedesinfecteerd, nagels geknipt, nagelomgeving schoongemaakt, het eventueel teveel aan eelt, likdoorns en kloven mooi glad afgewerkt. De voeten worden weer gedesinfecteerd en heerlijk inge-cremed. Afhankelijk van wat je klachten zijn of als er ingegroeide of verdikte nagels zijn, dan kan de volgorde afwijken. Tevens kan er een peeling en/of voetmassage als afsluiting gegeven worden. Ook het lakken van de nagels is mogelijk.

Een ding is zeker:
Je voeten worden goed verzorgd en je kunt er zeker van zijn dat er  alle tijd en zorg aan wordt besteed!